• BODYSTEP™

Du är här

BODYSTEP

BODYSTEP™ är en energigivande träning som utförs med en stepp-bräda, ett träningspass som får dig att känna dig fri och levande. I takt till musik och med en justerbar stepp-bräda utförs övningar över och runt brädan. Konditionsblock sätter igång din förbränning och tonar din kropp. BODYSTEP som alla andra LES MILLS™ program uppdaterar var tredje månad med ny musik och koreografi.

Träningsform: Gruppträning
Längd på pass: 55 Minuter 
Kaloriåtgång: Ca 737 kalorier 
Intensitet: Högintensiv kampsportsinspirerad konditionsträning

En typiskt klass med Les Mills BODYSTEP™

Varje låt i BODYSTEP fokuserar på ett antal specifika övningar. Tillsammans skapar dem en energigivande helkroppsträning. Kom ihåg att BODYSTEP passar alla träningstyper och du kan öka eller sänka intensitet genom att öka eller sänka höjden på stepp-brädan.

  1. Ett typiskt pass BODYSTEP börjar med uppvärmning följt av introduktion av de vanligaste övningar i passet. Intensitet och rörelseomfång kommer gradvis att höjas under passet
  2. Vi ökar sedan intensiteten och energinivån när vi jobbar oss mot de två första pulstopparna. Varje block följs av tid för återhämtning. Sedan kommer party-blocket följt av fart-blocket. Det tredje och sista pulstoppen ger dig möjligheten att verkligen utmana dig själv.
  3. Sedan får du möjligheten att andas ut och hämta andan då vi gå ner på golvet för att arbeta med överkropp och magen. Passet avslutas med nervarvning och stretch.

 

Fördelar med Les Mills BodyStep

  • Bränner massor med kalorier för en mer slimmad kropp
  • Förbättra din bålstyrka
  • Förbättra din kondition och koordination
  • Stärk ditt skelett och bendensitet
  • Öka din hjärt- och lungkapacitet.