Du är här

Bra att veta

Vi påminner lite om våra ordningsregler och praktiska saker som både nya och gamla medlemmar behöver känna till och kanske bli påminda om för att alla ska få bästa möjliga träningsupplevelse.

* Inneskor inne och uteskor ute. Vid skogränsen vid dörren tas alla uteskor av och sätts i skoställen för att alla ska kunna komma in och ut så smidigt som möjligt.

* Värdesaker kan man låsa in i skåpen i omklädningsrummet (eget hänglås behövs)

* Om du väljer att ta in din väska eller annat i salen, ställ dina saker så att man inte kan snubbla på dem.

* När du ska delta på ett pass visar du alltid upp ditt träningskort i kassan och får en passbiljett. Lämna passbiljett till instruktören innan passet.

* Vi har satt ett maxantal på varje pass som är till för att alla ska få bästa möjliga träningsupplevelse. Receptionspersonalen och instruktörerna ser till att rätt antal kommer in. Skulle det vara fullt är det såklart jättetråkigt att man inte kommer in men då erbjuder Wellnes gym gratis träning. (Be instruktören eller receptionspersonalen släppa in dig.)

* När dörren är stängd in till passet är det för sent att delta. 

* Parkeringar: Det finns parkeringar runt huset där man får stå. Man kan även ställa på innergården. I övrigt finns det parkeringar vid återvinningen och på Skånegatan. Det är INTE tillåtet att parkera framför trappan till Träna eller parkera så att man hindrar andras framkomst. Utryckningsfordon måste kunna komma fram.

* Har du glömt något, kontakta receptionen så hjälper de dig.